Pamela Anderson SMINK NÉLKÜL ment a Paris Fashion Weekre! 😱

Őszintén bevallom én először így reagáltam: ÚRISTEEEN!! Ezt meg kell néznem! 😱

Olyan jók ezek a friss pillanatok amikor valaki őszintén olyannyira élvezi az életet a saját bőrében, hogy egy ilyen rangos világhírű eseményre is simán elmegy smink nélkül, mert olyan erősen ragyog az önszeretettől!🥰 Szerintem rendkívül fontosak ezek a megjelenések a nők és a férfiak számára is!

Kicsit közelebb kerül hozzánk a valóság. Nem mintha nekünk “hétköznapi” embereknek nem lenne elég valós a hétköznapok realitása… De mivel a virtuális világban már annyira elrugaszkodtunk a valóságtól és ez a kettő kezd is összemosódni, magunkhoz és másokhoz mért elvárásainkat sokszor a virtuális világhoz igazítjuk, ezzel boldogtalanságra ítélve magunkat.

Örülök, amikor egy ismert és elismert, kedvelt személy él a hangjával, ami milliókhoz jut el, és ezt pozitív célokra használja.

Bár itt azt gondolom, hogy ő csak egyszerűen önmaga szeretett volna lenni. ❤️

Nem csoda, hogy mégis ekkora hatással bír:

Tudtad, hogy az autentikusság, vagyis az önazonosság a legmagasabb rezgésszámú érzelem?

Üdítő nézni Pamelát, akit én gyerekként láttam utoljára a Baywatchban annak idején, hogy 56 évesen is mennyire sugárzik, látszik, hogy jól érzi magát a bőrében!

Minden egyes redő és folt mögött az életet látjuk! 🥳

Pamela szavaival élve #LIFEing az #ageing helyett.

DE AKKOR MI A SMINK?

A smink egy kiegészítő, amit akkor viselünk, ha kedvünk van hozzá; vagy egy játék, amivel vidáman és változatosan játszhatunk; és egy barát, akire ha szükségünk van, mindig számíthatunk. 🖌️❤️

De sminkkel vagy smink nélkül, Te mindig tökéletes és egész vagy! 🤗

 

 

Egy kis érdekesség:

Utána néztem, ezen kívül mi van most vele, és rendkívül pozitívan meglepődtem. #pamelaanderson egy farmon él és zöldségeket, gyümölcsöket termeszt. Ezzel igazi példaképem lett! 😁🥬🍓 Nem rég jött ki a dokumentumfilmje is, amely az életét dolgozza fel, #Netflix en megtekinthető.

Egy interjújában úgy nyilatkozott, hogy amikor 2019-ben meghalt szeretett sminkese, Alexis Vogel, akkor indult el a smink nélküliség útján, először a gyász által, majd szép lassan megbarátkozott új arcával, amelyet az idő alakított és idővel ez átalakult önelfogadássá és önszeretetté és ma már redőire az élet jeleiként tekint. Instagram posztjaiból azt látom, hogy az elmúlt 4 évben valamikor újra elkezdett sminket viselni, és már másnak is megengedte, hogy kisminkelje. Az változott sokat, ahogy azóta magára tekint. 🙂

Egy élmény volt a képeit nézegetni!

Remélem nektek is tetszett ❤️🤗

Mosolygós napot kívánok Nektek!

Melinda

        

Sajátítsd el a no makeup makeup, a natúr smink és az alkalmi smink fortélyait saját arcodon! Jelentkezz be Egyéni Önsminkelő Oktatásra, vagy akár kérd karácsonyi ajándéknak! Kattints ide a részletekért

image source daily mail online