1 ÓRÁS ONLINE OKTATÁS

Gyorsan és hatékonyan segítek a sminkelésben!
Egy általad választott fókuszterületre koncentrálunk a mini tanácsadás során.

Tanuld meg elkészíteni álmaid sminkjét otthonod kényelméből! 

Tanuld meg a legjobbat kihozni az arcodból!

A már jól ismert önsminkelő tanácsadás online formában, részekre szedve és tömörítve. Ha szeretnéd apránként tökéletesíteni a sminked, vagy viszonylag magabiztosan sminkelsz, de még 1-2 terület ködös kicsit, akkor ez a fókusz oktatás neked való!

Vége az órákon át tartó sminktippek utáni böngészésnek. Vége a reggeli rohanásban történő bénázásnak és sminkhibáknak! Minden problémádra azonnal választ adok és begyakoroljuk a technikákat, amivel gyönyörű és tartós sminket készíthetsz magadnak. Végre lehull a lepel az összes rejtélyről a sminkeléssel kapcsolatban!

Korhatártól függetlenül! Lehetsz 12, 32 vagy 62, a kor nem számít.

Megismerkedhetsz új termékekkel, márkákkal, amelyekről talán még nem hallottál, de annál jobbak, vagy akár megerősítést és visszajelzést is kaphatsz az otthon általad jelenleg is használt termékekkel kapcsolatban. 

Alig van sminkcuccod otthon és totál reménytelennek érzed magad a sminkelésben? Semmi gond! Bármilyen szinten is állsz, és bármilyen termékeid vannak, én kihozom belőled a legjobbat 😉 

A cél, hogy megértsd az arcod minden zegzugát és ennek megfelelően nagyon gyakorlatiasan, indoklással fogok neked mindent megmutatni, elmagyarázni. Most végre össze fog állni a fejedben a kép, bármennyire is elveszettnek érzed magad jelenleg a sminkeléssel kapcsolatban.

Online Messenger videón, Skype videón vagy Google Meets videón tartom az órákat, amelyik neked kényelmesebb.

Témától függően veled együtt fogom csinálni a sminket és közben magyarázok és mutatok mindent, le tudod majd másolni a mozdulataimat, és mindent meg is indokolok, és közben kérdezhetsz is bármikor 🙂

Válassz témakört

Bőrápolás

Gyönyörű Alapozás

Szemöldök formázás az arcformádhoz illően

Szem sminkelése – Nappali smink (szemformádhoz igazítva)

Helyes satírozás füstös szemhez

Tökéletes tusvonal (szemformádhoz igazítva)

Füstös tusvonal (szemformádhoz igazítva)

Alkalmi smink tökéletesítése (szemformádhoz igazítva)

Kontúrozás az arcformádhoz

Pirosító / Bronzer / Highlighter tökelétes felhelyezése

Ajkak tökéletes festése, dúsítás sminkkel, természetesen

Szempillák, műszempilla tökéletes felhelyezése

Nem kell aggódnod, ha hiányosnak érzed az otthoni sminkkészleted, kevésből is szuper dolgokat lehet kihozni hidd el, nagyon kreatívan tudom felhasználni az anyagokat, illetve ajánlani is tudok neked új dolgokat 😉 

Amire szükséged lesz:

– Bármilyen eszköz, amivel videóhívást tudsz létrehozni

– Alap sminkkészlet az általad választott témakör szerint (pár alapvető dolog is elég)

– Tükör

– Fény, hogy lásd magad és én is lássalak téged 🙂 Nem kell semmi speckó dolog, ha nappal az ablak elé ülsz is tökéletes.

 

25 000 Ft

Egyéni, 1 alkalom, 1 óra

VENDÉGEIM VÉLEMÉNYE

Melinda a legügyesebb sminkes, akivel valaha találkoztam. Imád sminkelni, érződik is a nagy szenvedélye, odaadása a munkája iránt. Annyira kedves, imádni való csaj! A bőrömet is olyan gyönyörűen ápolja, a smink meg brutális! Mindenhová őt hívom, minden fotózásomra ő sminkel, kérem fel. Nagyon jóban lettünk smile

Eszenyi Eszter

Szépségkirálynő, Modell

Egyéni sminkoktatáson vettem részt Melindánál és csak ajanlani tudom! Mindent nagyon érthetően elmondott es megmutatott! Végig nagyon turelmes es kedves volt 🙂
Rengeteget tanultam tőle 💕

Dóczi Nikolett

Műköröm stylist

Melinda nagyon szuper oktató! Mindenképp többször is fogok hozzá jönni! Nagyon ügyes, nagyon türelmes, és jól át tudja adni az anyagot és a tudását.

Réka Jarikova

Sminkes

Kedves Melinda, végre valahára te egyszerûen, érthetôen és nagyon látványosan elmondtad és megmutattad, hogy mi a különbség a kontúrozás és a pirosítás között! 👍 Örök hála neked, ezt eddig nekem 39 év alatt senki sem tudta rendesen elmagyarázni. 😁 Köszönöm!

Deák Dóra

Melinda egyértelműen profi, kisujjában van a sminkelés minden fortélya. Nagyon sok tippet kaptam tőle, nagyon türelmes volt velem, és nem utolsó sorban remek munkát végzett rajtam. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Váradi Melinda

A Multiscsaj

EZ LESZ A LEGJOBB VÁLASZTÁSOD! 🙂 Teljesen le vagyok nyűgözve, a stúdió szépségét és funkcionalitását csak Melinda tehetsége múlja felül. A stúdió Budapest belvárosában van, nagyon jól megközelíthető helyen, tágas, gyönyörűek a természetes fények is, és a világítás is tökéletesen lett kivitelezve. Melinda személye pedig alkotásra született! Hihetetlen mennyire szépnek érzem magam mindig a sminkjeiben! Sminkelt már fotózásra, esküvőre, forgatásra, mind tökéletes és tartós volt, sajnáltam lemosni őket! Mindenkinek nagyon-nagyon jó szívvel ajánlom, mert korrekt, kedves, okos, megbízható, tényleg Ő a legjobb döntés!

Szabó Gabriella

CEO, Modernity Marketing

A gyorsabb foglalásért hívj most telefonon!

+36 20 955 3426