ONLINE ÖNSMINKELŐ OKTATÁS

AJÁNDÉKKÁRTYAKÉNT IS ELÉRHETŐ

Tanuld meg elkészíteni álmaid sminkjét otthonod kényelméből! 

Tanuld meg a legjobbat kihozni az arcodból!

A már jól ismert önsminkelő tanácsadás online formában! Vége az órákon át tartó böngészésnek a youtubon vagy Instagramon, mire megtalálod azt a sminktippet, amit keresel. Vége a reggeli rohanásban történő bénázásnak és sminkhibáknak!  Sem tér sem idő sem pedig a COVID nem szabhat határt a szépségnek és a sminkimádóknak! Minden problémádra azonnal választ adok és begyakoroljuk a technikákat, amivel gyönyörű és tartós sminket készíthetsz magadnak. Végre lehull a lepel az összes rejtélyről a sminkeléssel kapcsolatban! Online Beauty Gurud most én leszek, több éves tapasztalattal rendelkező profi sminkes vagyok, rengeteg féle különböző korú, igényű, kinézetű hölgyet sminkeltem már az évek során. Tanuld meg a számodra legelőnyösebb sminket elkészíteni magadnak, ami nem csak szép, hanem egész nap tart is!

Korhatártól függetlenül! Lehetsz 12, 32 vagy 62, a kor nem számít.

Megismerkedhetsz új termékekkel, márkákkal, amelyekről talán még nem hallottál, de annál jobbak, vagy akár megerősítést és visszajelzést is kaphatsz az otthon általad jelenleg is használt termékekkel kapcsolatban. 

Alig van sminkcuccod otthon és totál reménytelennek érzed magad a sminkelésben? Semmi gond! Bármilyen szinten is állsz, és bármilyen termékeid vannak, én kihozom belőled a legjobbat 😉 

A cél, hogy megértsd az arcod minden zegzugát és ennek megfelelően nagyon gyakorlatiasan, indoklással fogok neked mindent megmutatni, elmagyarázni. Most végre össze fog állni a fejedben a kép, bármennyire is elveszettnek érzed magad jelenleg a sminkeléssel kapcsolatban.

Dokumentálni is fogjuk az elkészített művet képeken, amiket mind meg is kapsz, illetve a sminkelés metódusát is levezetem neked papírra és le is rajzoljuk, így egyedül is egyszerűen újra tudod kreálni.

Online Messenger videón, Skype videón vagy Google Meets videón tartom az órákat, amelyik neked kényelmesebb.

Együtt fogom veled egyszerre csinálni a sminket és közben magyarázok és mutatok mindent, le tudod majd másolni a mozdulataimat, és mindent meg is indokolok, és közben kérdezhetsz is bármikor 🙂

Ezt kapod az oktatáson

Megismerem az igényeidet, szokásaidat, elvárásaidat

A Rád szabott oktatás tananyaga:

Bőrápolás, bőröd működése

Szemöldök formázás az arcformádhoz illően

A smink felépítési sorrendje, elkészítése nappali és alkalmi smink

Minden kérdésedre választ kapsz (pl.: hova kerüljön a pirosító és a kontúrozás, milyen színek állnak jól neked, a korrektort az alapozás előtt vagy után kell használni, hogyan kell szép tusvonalat húzni, és még kismillió kérdésre választ adok, ami izgat Téged 😉 )

Nem kell aggódnod, ha hiányosnak érzed az otthoni sminkkészleted, kevésből is szuper dolgokat lehet kihozni hidd el, nagyon kreatívan tudom felhasználni az anyagokat 😉

Az oktatást képernyőfelvétellel akár rögzítheted is, hogy visszanézd később

Termékajánló

Smink elkészítésének írott vázlata

Face Chart (a smink rajza)

Amire szükséged lesz:

– Bármilyen eszköz, amivel videóhívást tudsz létrehozni

– Alap sminkkészlet (pár alapvető dolog is elég)

– Tükör

– Fény, hogy lásd magad és én is lássalak téged 🙂 Nem kell semmi speckó dolog, ha nappal az ablak elé ülsz is tökéletes.

 

Ára: 69 900 Ft

Egyéni, 1 alkalom, 4 óra hossza

VENDÉGEIM VÉLEMÉNYE

Melinda a legügyesebb sminkes, akivel valaha találkoztam. Imád sminkelni, érződik is a nagy szenvedélye, odaadása a munkája iránt. Annyira kedves, imádni való csaj! A bőrömet is olyan gyönyörűen ápolja, a smink meg brutális! Mindenhová őt hívom, minden fotózásomra ő sminkel, kérem fel. Nagyon jóban lettünk smile

Eszenyi Eszter

Szépségkirálynő, Modell

Egyéni sminkoktatáson vettem részt Melindánál és csak ajanlani tudom! Mindent nagyon érthetően elmondott es megmutatott! Végig nagyon turelmes es kedves volt 🙂
Rengeteget tanultam tőle 💕

Dóczi Nikolett

Műköröm stylist

Melinda nagyon szuper oktató! Mindenképp többször is fogok hozzá jönni! Nagyon ügyes, nagyon türelmes, és jól át tudja adni az anyagot és a tudását.

Réka Jarikova

Sminkes

Kedves Melinda, végre valahára te egyszerûen, érthetôen és nagyon látványosan elmondtad és megmutattad, hogy mi a különbség a kontúrozás és a pirosítás között! 👍 Örök hála neked, ezt eddig nekem 39 év alatt senki sem tudta rendesen elmagyarázni. 😁 Köszönöm!

Deák Dóra

Melinda egyértelműen profi, kisujjában van a sminkelés minden fortélya. Nagyon sok tippet kaptam tőle, nagyon türelmes volt velem, és nem utolsó sorban remek munkát végzett rajtam. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Váradi Melinda

A Multiscsaj

EZ LESZ A LEGJOBB VÁLASZTÁSOD! 🙂 Teljesen le vagyok nyűgözve, a stúdió szépségét és funkcionalitását csak Melinda tehetsége múlja felül. A stúdió Budapest belvárosában van, nagyon jól megközelíthető helyen, tágas, gyönyörűek a természetes fények is, és a világítás is tökéletesen lett kivitelezve. Melinda személye pedig alkotásra született! Hihetetlen mennyire szépnek érzem magam mindig a sminkjeiben! Sminkelt már fotózásra, esküvőre, forgatásra, mind tökéletes és tartós volt, sajnáltam lemosni őket! Mindenkinek nagyon-nagyon jó szívvel ajánlom, mert korrekt, kedves, okos, megbízható, tényleg Ő a legjobb döntés!

Szabó Gabriella

CEO, Modernity Marketing

A gyorsabb foglalásért hívj most telefonon!

+36 20 955 3426