TRANSZ SMINK

Férfias külsőből igényes Női megjelenés

Álmaid külsője – és az érzés, hogy végre önmagad lehetsz – itt van! 

Nézzük a részleteket!

Itt az ideje, hogy végre valódi önmagad lehess és megéld nőiességed! Amit eddig csak belülről éreztél, most a külsőd is tükrözheti! Vagy csak egy külső megerősítés hiányzik, hogy biztos legyél belső érzéseidben?

Jó helyen jársz! Elfogadó, diszkrét, kedves közeg vár professzionális smink stúdiómban, ahol a szépségé és nőiességé a főszerep.

Akár elindultál már a tranzíció útján, akár nem, a smink MINDEN nő életében fontos szerepet tölt be minden életszakaszban, hiszen jelképezi többek között a nőiességet, önmagunkkal való törődést, igényességet, önkifejezést, kreativitást, stílust, szépérzéket, szépséget.

Minden tudásom és szakértelmem csak rád összpontosítom és felszínre hozom a legjobb, legnőiesebb éned.

Nagyon köszönök neked mindent, Melinda, csodálatos munkát végzel! Szuper volt. Megyek még!!! Sokszor! 

Szuper “ambiance”
Kedves “mester”
Profi “teljesítés”
Boldog “ügyfél” – Te! 🙂
Lilu Anmera

Melinda vagyok, sminkmester,

ide

és átalakítóművész. A transz sminkek világába szakmai ajánlás útján keveredtem bele kb 7 éve, azóta ajánlások útján a T közösség nagy része számára ismertté váltam és sokan bizalmat szavaztak már nekem szakértelmem miatt.

Tartok előadásokat különböző nagyobb transz/travi/crossdresser és hasonló témájú rendezvényeken is, illetve saját workshopokat és csoportos, valamint egyéni sminkoktatásokat is szervezek. 

Az egyéni és magán kiscsoportos oktatásokról ide kattinva, és a tematikus csoportos oktatásokról ide kattintva a facebook oldalamon tájékozódhatsz

Minden szolgáltatás kérhető ajándékkártya formájában is, ha valakinek ajándékozni szeretnéd.

Szeretettel várlak Téged is Andrássy úti sminkstúdiómban közvetlenül az Oktogonnál.

VENDÉGEIM VÉLEMÉNYE

Képzeld, milyen érzés lehet mikor a tükörbe pillantva azt látod, amit látni szeretnél… sőt még annál is sokkal többet. Melindánál minden egyes alkalom igazi utazás volt eddig számomra: — valahonnan a lelkem, reményeim és vágyaim legmélyéről megidézve — az elegancia és báj elbűvölő világába, ahova érzéseim szerint mindig is tartoznom kellett volna…

Rebecca Nox

Pár éve ismertem meg Melindát, amikor egyik T barátnőmet kísértem el a sminkelésre. Eleinte nagyon bizalmatlan voltam, mert sok sminkessel befürödtem már azelőtt. Aztán egyszer csak beadtam a derekam és elmentem Melindához egy sminkre. Bárcsak előbb tettem volna! Azóta állandó vendége vagyok. Minden rendezvényre, felvételre, nagyobb alkalomra ő sminkel. A saját szervezésű transz tematikájú T&F Party Transzformációs és sminkes workshopjait is nála tartjuk már 4 éve. Rendkívül jól együtt lehet dolgozni Melindával, aki a sminken felül a T közösség építő és igényes női megjelenést segítő munkámban is partner. Csak ajánlani tudom mindenkinek, rendkívül profi szakember elképesztő átalakításokat visz végbe.

Szőke Zsanett

Véletlenek márpedig nincsenek!
Ajánlás útján jutottam el annak idején Melindához. Már az első alkalom közben tudtam, hogy hosszútávú lesz a kapcsolat közöttünk.
Nem kell sokat magyarázni, egyből érzi, hogy mi az elképzelésem. Az esetek 90%-ban szabad kezet kap, mert biztos vagyok benne, hogy olyan lesz a smink, ami akkor a legjobb nekem!
Nehezített pályán játszik velem, mert transzvesztita vagyok!
Szeretem a munkáit, csak az a baj, hogy hajnalban le kell szedni 🙁
Jaa, baromi jó anyaggal dolgozhat, mert nagyon nagyon tartósak a sminkjei.
Csak ajánlani tudom Melit mindenkinek, nálam konstans!
Dunai Andrea

Transz Smink Árak:

Az alábbi listából válogasd össze az élményedet! Mire vágysz?

Valódi nőies megjelenést kölcsönző professzionális,
egész nap és egész este tartó smink

Plusz előnyök:

– Teljes diszkréció és elfogadás
– Csak Te vagy a szalonban, senki más
– Átöltözhetsz a szalonban indulás előtt
– A közelben számtalan lehetőség van a csajos időtöltésre
– Ha még nem állsz készen az utcára lépésre, a szalonban eltávolíthatod a sminked
– Oktogon parkolóház 180 méterre

30 000 Ft

Műszempilla:

Többször újrahasználható csodaszép pillák több stílusban, szemformádhoz igazítva a legelőnyösebbet kiválasztva

legtöbb esetben ajánlott a műszempilla a legjobb végeredmény érdekében. Kiemeli a szemeket, nagy nyitott, fiatalosan ragyogó tekintetet ad.

5 000 Ft

Hajigazítás:

Parókád vagy saját hajad arcformádhoz igazítása vagy egyszerűbb stílusos frizura készítése

5 000 Ft

 

Őrizd meg átalakulásod érzését
minőségi képeken, hogy a
hétköznapokban is veled maradjon az
érzés

Fotózás – 30 perc – 10 gyönyörű kép

– Max 3 ruha szettben fotózlak (nőies utcai vagy alkalmi öltözeteket hozz)
– Profi fényelés a maximális szépségedért
– Profi segítség a pózolásban a legnőiesebb megjelenésedért

– Minden részletre kiterjedő figyelem a tökéletességedért
– 10 db utómunkázott, minőségi, telefonnal készült képet kapsz azonnal a helyszínen
– Arcközeli és egészalakos képek is

9 900 Ft

____________________________________

 

Egyéni, 1 alkalom, kb 3 óra összesen, fotózással és extrákkal együtt

A fenti listából válogass vágyaid szerint, állítsd össze a saját szépség élmény csomagod

A legnépszerűbb csomag:

  • Valódi nőies megjelenést kölcsönző professzionális, egész nap és egész este tartó smink

  • Többször újrahasználható műszempilla

  • Frizura igazítás

  • 30 perces fotózás – 10 db utómunkázott, minőségi, telefonnal, profi körülmények között készült képet kapsz azonnal a helyszínen

Egyéni, 1 alkalom, kb 3 óra összesen

49 900 Ft

Az időpontfoglalás leggyorsabb és legegyszerűbb módja, ha felhívsz telefonon. Nyugodtan hívhatsz bármikor, nem zavarsz! Ha éppen nem tudom felvenni, hamarosan visszahívlak. 

+36209553426

I was really fortunate to meet Melinda who is very professional and dedicated. She not only exceeds my expectations, but she puts her heart into her work. Melinda brings the best out of you and uses expensive well known quality products. I CAN ONLY PRAISE HER !!!

Lisa Castello

Ezt nem kell sokáig ragoznom:
Melinda A Legjobb!

Szép Hajni

Egyéni sminktanácsadáson voltam Melindánál, és bátran állíthatom, hogy 110%-ot kaptam tőle. Profi szakember, aki a leggondosabb alapossággal adja át a tudását, de mindezt egy végtelenül kedves és barátnős hangulatban teszi. Kiváló tanár, akitől mindent meg lehet kérdezni. A legjobban az tetszett, hogy nem csupán megtanított egy sminket elkészíteni, hanem részletesen elmondta az elveket és a miérteket, amitől úgy éreztem, hogy kinyílt a világ. Megtanította, hogyan nézzem az arcomat, mire figyeljek oda, átnézte a sminkcuccaimat, és a végén csodálatos fotókat készített rólam. Bátran ajánlom másnak is, hogy forduljon hozzá bizalommal. Melinda, köszönöm a munkádat, és sok sikert kívánok a jövőben!
Kiss Erika

VENDÉGEIM VÉLEMÉNYE

Melinda a legügyesebb sminkes, akivel valaha találkoztam. Imád sminkelni, érződik is a nagy szenvedélye, odaadása a munkája iránt. Annyira kedves, imádni való csaj! A bőrömet is olyan gyönyörűen ápolja, a smink meg brutális! Mindenhová őt hívom, minden fotózásomra ő sminkel, kérem fel. Nagyon jóban lettünk smile

Eszenyi Eszter

Szépségkirálynő, Modell

Egyéni sminkoktatáson vettem részt Melindánál és csak ajanlani tudom! Mindent nagyon érthetően elmondott es megmutatott! Végig nagyon turelmes es kedves volt 🙂
Rengeteget tanultam tőle 💕

Dóczi Nikolett

Műköröm stylist

Melinda nagyon szuper oktató! Mindenképp többször is fogok hozzá jönni! Nagyon ügyes, nagyon türelmes, és jól át tudja adni az anyagot és a tudását.

Réka Jarikova

Sminkes

Kedves Melinda, végre valahára te egyszerûen, érthetôen és nagyon látványosan elmondtad és megmutattad, hogy mi a különbség a kontúrozás és a pirosítás között! 👍 Örök hála neked, ezt eddig nekem 39 év alatt senki sem tudta rendesen elmagyarázni. 😁 Köszönöm!

Deák Dóra

Melinda egyértelműen profi, kisujjában van a sminkelés minden fortélya. Nagyon sok tippet kaptam tőle, nagyon türelmes volt velem, és nem utolsó sorban remek munkát végzett rajtam. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Váradi Melinda

A Multiscsaj

EZ LESZ A LEGJOBB VÁLASZTÁSOD! 🙂 Teljesen le vagyok nyűgözve, a stúdió szépségét és funkcionalitását csak Melinda tehetsége múlja felül. A stúdió Budapest belvárosában van, nagyon jól megközelíthető helyen, tágas, gyönyörűek a természetes fények is, és a világítás is tökéletesen lett kivitelezve. Melinda személye pedig alkotásra született! Hihetetlen mennyire szépnek érzem magam mindig a sminkjeiben! Sminkelt már fotózásra, esküvőre, forgatásra, mind tökéletes és tartós volt, sajnáltam lemosni őket! Mindenkinek nagyon-nagyon jó szívvel ajánlom, mert korrekt, kedves, okos, megbízható, tényleg Ő a legjobb döntés!

Szabó Gabriella

CEO, Modernity Marketing

A gyorsabb foglalásért hívj most telefonon!

+36 20 955 3426