TRANSZ ÖNSMINKELŐ OKTATÁS

AJÁNDÉKKÁRTYAKÉNT IS ELÉRHETŐ

Egyéni vagy barátnőiddel együtt

Tanuld meg elkészíteni álmaid sminkjét, hogy végre valódi önmagad lehess!

Tanuld meg a legjobbat kihozni az arcodból!

Tanuld meg a számodra legelőnyösebb, lehető legnőiesebb sminket elkészíteni magadnak, ami nem csak szép, hanem egész nap tart is!

Korhatártól függetlenül! Lehetsz 12, 32 vagy 72, a kor nem számít.

Megismerkedhetsz új termékekkel, márkákkal, amelyekről még nem hallottál, vagy már rég ki akartad próbálni, vagy akár megerősítést és visszajelzést is kaphatsz az otthon általad jelenleg is használt termékekkel kapcsolatban.

A cél, hogy megértsd az arcod minden zegzugát és ennek megfelelően nagyon gyakorlatiasan, indoklással fogok neked mindent megmutatni, elmagyarázni. Most végre össze fog állni a fejedben a kép, bármennyire is elveszettnek érzed magad jelenleg a sminkeléssel kapcsolatban.

Dokumentálni is fogjuk a készülő művet képeken, erről egy folyamat kollázst kapsz, illetve a sminkelés metódusát is levezetem neked papírra és le is rajzoljuk, így otthon is egyszerűen újra tudod kreálni.

Ezt kapod az oktatáson

 • Megismerem az igényeidet, szokásaidat, elvárásaidat, a cél a legnőiesebb oldalad kiemelése
 • A Rád szabott oktatás tananyaga:
 • Bőrápolás, bőröd működése
 • Szemöldök formázás igény szerint az arcformádhoz illően az adott élethelyzeted figyelembe véve
 • A női smink felépítési sorrendje, elkészítése
 • Minden kérdésedre választ kapsz (pl.: hova kerüljön a pirosító és a kontúrozás, milyen színek állnak jól neked, a korrektort az alapozás előtt vagy után kell használni, hogyan kell szép tusvonalat húzni, és még kismillió kérdésre választ adok, ami izgat Téged 😉 )
 • Professzionális egész napon át tartó magas minőségű termékekkel fogunk dolgozni, de a termékajánlásból a jó drogériás termékeket sem fogom kihagyni.
 • Az oktatásról gyönyörű, tartós sminkben távozol majd
 • Termékajánló
 • Smink elkészítésének írott vázlata
 • Face Chart (a smink rajza)
 • Műszempilla (igény szerint)
 • Utánkövetés: Nem engedem el a kezed, nyugodtan fordulhatsz hozzám kérdésekkel később is és küldhetsz képeket a sminkjeidről 😉 

Egyéni sminktanácsadáson voltam Melindánál, és bátran állíthatom, hogy 110%-ot kaptam tőle. Profi szakember, aki a leggondosabb alapossággal adja át a tudását, de mindezt egy végtelenül kedves és barátnős hangulatban teszi. Kiváló tanár, akitől mindent meg lehet kérdezni. A legjobban az tetszett, hogy nem csupán megtanított egy sminket elkészíteni, hanem részletesen elmondta az elveket és a miérteket, amitől úgy éreztem, hogy kinyílt a világ. Megtanította, hogyan nézzem az arcomat, mire figyeljek oda, átnézte a sminkcuccaimat, és a végén csodálatos fotókat készített rólam. Bátran ajánlom másnak is, hogy forduljon hozzá bizalommal. Melinda, köszönöm a munkádat, és sok sikert kívánok a jövőben!

Kiss Erika

Ára: 84 900 Ft

Egyéni, 1 alkalom, 3-4 óra hossza

Az oktatás mellé választható:

Őrizd meg átalakulásod érzését minőségi képeken, hogy a hétköznapokban is veled maradjon az érzés

Fotózás – 30 perc – 10 kép

– 10 db utómunkázott, minőségi, telefonnal készült képet kapsz azonnal a helyszínen

– arcközeli és egészalakos képek is

– profi fényelés a maximális szépségedért

– profi segítség a pózolásban a legnőiesebb megjelenésedért

– max 3 ruhaszettben fotózlak (nőies utcai és alkalmi viseleteket hozz)

– minden részletre kiterjedő figyelem a tökéletességedért

Ára: 9 900 Ft

Képzeld, milyen érzés lehet mikor a tükörbe pillantva azt látod, amit látni szeretnél… sőt még annál is sokkal többet. Melindánál minden egyes alkalom igazi utazás volt eddig számomra: — valahonnan a lelkem, reményeim és vágyaim legmélyéről megidézve — az elegancia és báj elbűvölő világába, ahova érzéseim szerint mindig is tartoznom kellett volna…

Rebecca Nox

Ezt nem kell sokáig ragoznom:
Melinda A Legjobb!

Szép Hajni

GYERE A BARÁTNŐIDDEL!

Egy izgalmas csajos programot akartok?

Gyertek együtt!     2-6 főig

Létszám kedvezménnyel:

2 fő: 70 000 Ft / fő

3-4 fő: 60 000 Ft / fő

5-6 fő: 50 000 Ft / fő

 

VENDÉGEIM VÉLEMÉNYE

Melinda a legügyesebb sminkes, akivel valaha találkoztam. Imád sminkelni, érződik is a nagy szenvedélye, odaadása a munkája iránt. Annyira kedves, imádni való csaj! A bőrömet is olyan gyönyörűen ápolja, a smink meg brutális! Mindenhová őt hívom, minden fotózásomra ő sminkel, kérem fel. Nagyon jóban lettünk smile

Eszenyi Eszter

Szépségkirálynő, Modell

Egyéni sminkoktatáson vettem részt Melindánál és csak ajanlani tudom! Mindent nagyon érthetően elmondott es megmutatott! Végig nagyon turelmes es kedves volt 🙂
Rengeteget tanultam tőle 💕

Dóczi Nikolett

Műköröm stylist

Kedves Melinda, végre valahára te egyszerûen, érthetôen és nagyon látványosan elmondtad és megmutattad, hogy mi a különbség a kontúrozás és a pirosítás között! 👍 Örök hála neked, ezt eddig nekem 39 év alatt senki sem tudta rendesen elmagyarázni. 😁 Köszönöm!

Deák Dóra

Melinda egyértelműen profi, kisujjában van a sminkelés minden fortélya. Nagyon sok tippet kaptam tőle, nagyon türelmes volt velem, és nem utolsó sorban remek munkát végzett rajtam. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Váradi Melinda

A Multiscsaj

EZ LESZ A LEGJOBB VÁLASZTÁSOD! 🙂 Teljesen le vagyok nyűgözve, a stúdió szépségét és funkcionalitását csak Melinda tehetsége múlja felül. A stúdió Budapest belvárosában van, nagyon jól megközelíthető helyen, tágas, gyönyörűek a természetes fények is, és a világítás is tökéletesen lett kivitelezve. Melinda személye pedig alkotásra született! Hihetetlen mennyire szépnek érzem magam mindig a sminkjeiben! Sminkelt már fotózásra, esküvőre, forgatásra, mind tökéletes és tartós volt, sajnáltam lemosni őket! Mindenkinek nagyon-nagyon jó szívvel ajánlom, mert korrekt, kedves, okos, megbízható, tényleg Ő a legjobb döntés!

Szabó Gabriella

CEO, Modernity Marketing

A gyorsabb foglalásért hívj most telefonon!

+36 20 955 3426