Henna festés

A henna egy évezredes múlttal rendelkező Közel-Keletről, és Indiából származó testdíszítési forma. A henna cserje leveleit leszedik, szárítják, őrlik, utána pasztát készítenek belőle speciális receptúra alapján, amivel jellegzetes mintákat festenek a bőrre.

A növény festékanyaga beszívódik a bőr hámrétegébe. A hámréteg megújulásával együtt kopik ki a bőrből, így általában 1 hétig szépen tartja az eredeti mintát, majd 1 hét után lassan elkezd kopni és a 2. hét végére eltűnik, de a tartóssága egyénileg változhat bőrtípustól és igénybevételtől függően.

A végtagokon – kézfejen, lábfejem, tenyéren, talpon, – általában sokkal jobban tartja a bőr a festékanyagot, mint a többi részen. Megfigyelhetjük, hogy a bőr típusa is más testünk egyes területein.

Teljesen természetes, antiallergén, fertőtlenítő, ápoló hatású anyag.

Melinda 6 éve dolgozik Sminkesként és Sminkoktatóként. Számtalan fotózáson, forgatáson, esküvőn, céges rendezvényen és különleges alkalmakon gondoskodik a hölgyek és urak tökéletes megjelenéséről.

Oktatási módszere egyedi, gyakorlatias, és célirányos, egyéni órákat tart, hatalmas figyelmet szentel tanulóinak. Művészeti és építészeti hátterével sajátos módon látja és értelmezi az arcot, mint vásznat - ezt a látásmódot oktatja diákjainak.

Vendégei között sztárok és neves cégek is megfordulnak. Szabadidejében sztárokká sminkeli át saját arcát, melyet szórakoztató videókkal örökít meg. Munkáival többször szerepelt már a tévében is.

Nézd meg

A Nagy Henna Kalauz

című videómat, melyben összefoglalom a henna összes fajtáját és tulajdonságait.

Mit kapsz a csomagban és hogyan zajlik a kezelés:

Henna festés csomag tartalma:

  • Előkészítem a bőrfelületet (zsírtalanítás, peeling.)
  • Elkészítek egy általad választott vagy stílusodnak megfelelő egyedi henna mintát.
  • Természetes friss hennapasztából
  • Megvárjuk, amíg megszárad annyira, hogy út közben ne kenődjön el.
  • Speciális Fixáló folyadékot használunk.

FONTOS!
Kerüld a vízzel való érintkezést amennyire csak lehet az első 12 órában és hagyd fenn minél tovább a pasztát. Annál sötétebb lesz a végeredmény.

Amikor először leválik a paszta, narancssárgás lesz a festés, majd fokozatosan besötétedik 2-3 nap alatt, ahogy beszívódik a hámrétegbe.

Ára: 10 000 Ft / óra

Magadnak készítenéd el a hennád?

 Ha otthon is szeretnél kísérletezni, vagy meglepnéd családtagod, barátnődet, vásárolhatsz saját készítésű henna tölcséreinkből, melyekkel könnyűszerrel tudsz otthon is mintákat készíteni magadnak. Minden esetben frissen bekevert használatkész hennatölcséreket adunk, hogy a legsötétebb színt érhesd el.

Foglalj időpontot

ONLINE!

 

Nézd meg vendégeim fotóit:

Kattints a képek valamelyikére, nyisd meg a GALÉRIÁT!