SMINKES TOVÁBBKÉPZÉS

KOZMETIKUSOKNAK ÉS SMINKESEKNEK

Egyéni képzés teljesen rád szabva alapoktól a mester szintig fejlesztelek

Tanulj meg úgy sminkelni, ahogy eddig csak álmodoztál róla!

Tanuld meg a sminkelés minden fortélyát!

Eddig csak magadtól sminkelgettél, You Tube videókból, Instagramról tanultál sminkelni?

Vagy már jártál sminkiskolába, vagy kozmetikus suliba, de szeretnéd továbbfejleszteni a tudásod?

Imádsz sminkelni és minden álmod, hogy sminkes legyél?

Vagy már sminkesként dolgozol? Új technikákat sajátítanál el? Magasabb szintre fejlesztenéd tudásod, hogy még szebb és különlegesebb sminkeket készíthess a vendégeidnek?

Ideje, hogy összeálljon a kép a fejedben és minden kérdésedre választ és megoldást kapj!

Minden ecsetvonásodat figyelni fogom!

Csak Te, a modelled és én! Senki más! Teljesen egyedileg foglalkozom veled.

Ez a kulcsa, hogy velem pár nap alatt több szintet is fejlődhetsz, és egyszerre építesz profi portfóliót.

Mindent szeretnék megadni neked, amire annak idején nagyon szükségem lett volna, de számomra nem volt elérhető.

Mennyi évet spórolhattam volna, ha nem magamtól kellett volna kikísérleteznem és rájönnöm egy csomó dologra, amit egy profitól egyből eltanulhattam volna!

Ezt kapod az oktatáson

 • Tudásodnak, céljaidnak, és igényeidnek megfelelően építjük fel az oktatást. Lehetsz teljesen kezdő vagy akár több éve a szakmában dolgozó sminkes
 • Egyedi tanterv és egyéni órák! Csak veled foglalkozok, minden ecsetvonásodat figyelem!
 • Te mondod meg, hogy mit szeretnél tanulni, milyen irányba szeretnél fejlődni, természetesen ahogy megismerem a munkád, céljaid, tanácsokat is tudok ebben adni, irányt mutatni
 • Termékismeret, beszerzés
 • Marketing
 • Szakmai világkörkép
 • Önismeret
 • Tudásom legjavát adom, megosztok veled mindent, amit tudok. Több, mint 20 nemzetközileg elismert sminkestől tanultam az évek alatt, van miből meríteni
 • Ajándék Fotózás, hogy minőségi portfóliót építs a kezdetektől
 • Modelleket is biztosítok, ha kéred
 • Személyesség, Bizalom
 • Oklevél

Ára: 120 000 Ft

Egyéni oktatás, workshop

1  teljes nap, Profi fotózással 

 

 

 

 

 

HOGYAN ÉPÜL FEL AZ OKTATÁS?

Ha már pár éve sminkesként dolgozol és magabiztosnak érzed magad, de mégis van pár terület, amiben szeretnél fejlődni, akkor ez az egy napos tematikus workshop/ továbbképzés pont neked való. 

Tudásszintnek megfelelően és a szükséges tananyag átadásának érdekében javasolni tudom, hogy milyen területeken érdemes fejleszteni magad. Ez teljesen egyénileg változik felkészültségtől függően. Előre megbeszéljük, hogy mit szeretnél tanulni, milyen irányba szeretnél fejlődni és én elmondom a meglátásaimat.

Közösen megbeszéljük és egyeztetjük az oktatás időpontját.  

Gyere el egy napra és próbáld ki milyen, ha 100%-osan csak rád figyelnek!

Így néz ki egy nap: 10-re érkezünk, fél 11-kor kezdjük a sminkelést/oktatást. kb 13-14 óráig ebédszünet, a nap vége attól függ, hogy mikor fejezed be a sminket, ez ideálisan legkésőbb 18 óra körül meg kéne történjen, hogy 19 óráig végezzünk a fotózással. Ez napi 8 óra aktív munkát jelent, plusz előkészületek és fotózás, ami 10 óra egy nap. Plusz a fotók utómunkája, de azt már egyedül végzem a háttérben. Tudom, mennyire fontos a profi portfólió a karriered építésének szempontjából.

Heti max 1-2 napot javasolok, hogy az órák között meg tudd emészteni a tudást, amit kaptál és gyakorolni is tudj. 

Ha ennél többet szeretnél jönni vagy több mint pár témakörben szeretnél fejlődni, akkor a rendszeres oktatásaimat javasolom neked ehelyett a tematikus workshop helyett.

TANULÓIM, VENDÉGEIM VÉLEMÉNYE

Melinda a legügyesebb sminkes, akivel valaha találkoztam. Imád sminkelni, érződik is a nagy szenvedélye, odaadása a munkája iránt. Annyira kedves, imádni való csaj! A bőrömet is olyan gyönyörűen ápolja, a smink meg brutális! Mindenhová őt hívom, minden fotózásomra ő sminkel, kérem fel. Nagyon jóban lettünk smile

Eszenyi Eszter

Szépségkirálynő, Modell

Egyéni sminkoktatáson vettem részt Melindánál és csak ajanlani tudom! Mindent nagyon érthetően elmondott es megmutatott! Végig nagyon turelmes es kedves volt 🙂
Rengeteget tanultam tőle 💕

Dóczi Nikolett

Műköröm stylist, Sminkes

Több közös munka alkalmával is minden álmom-elképzelésem valóra váltotta! 😍
Megbízható, lelkiismeretes és hatalmas tehetség! Ezen a színvonalon a sminkelés már nem csak egy szakma, hanem művészet❗

Kinga Beasty

Énekes, Zeneszerző, Rapper

Egyéni továbbképzésen jártam Melindánál, egy nemzetközi sminkiskolában készültem a vizsgámra külföldön. Melindát régóta követem különbözõ platfornotok. Nagyon sokszínűnek és kreatívnak tartottam. Nem is volt kérdés, kit kérjek fel, hogy készítsen fel a smink vizsgámra. Már mikor egyeztettük az idõpontot, rugalmas volt és áttette egy másik programját, hogy minél többet tudjunk gyakorolni. Így 3 egymás utáni nap gyakoroltunk. Szerzett gyönyörű szép, gyakorlott modelleket is, így ezzel sem kellett foglalkoznom.
Melinda az oktatás alatt nagyon közvetlen volt, türelmes és segítõkész emellett nagyon precíz. Tanított ùj technikákat és kimozdított a komfortzónámból is. Kaptam egy új látásmódot rajta keresztül. A végeredmény jobb lett, mint amire számítottam. És nem utolsó sorban Melinda segítsével sikerült a vizsgám. Csak jókat tudok róla mondani. Mindenkinek ajánlom kezdõknek haladóknak egyaránt, akit érdekel a sminkelés.

Pozsonyi Kitti

Sminkes

Melinda egyértelműen profi, kisujjában van a sminkelés minden fortélya. Nagyon sok tippet kaptam tőle, nagyon türelmes volt velem, és nem utolsó sorban remek munkát végzett rajtam. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Váradi Melinda

A Multiscsaj

EZ LESZ A LEGJOBB VÁLASZTÁSOD! 🙂 Teljesen le vagyok nyűgözve, a stúdió szépségét és funkcionalitását csak Melinda tehetsége múlja felül. A stúdió Budapest belvárosában van, nagyon jól megközelíthető helyen, tágas, gyönyörűek a természetes fények is, és a világítás is tökéletesen lett kivitelezve. Melinda személye pedig alkotásra született! Hihetetlen mennyire szépnek érzem magam mindig a sminkjeiben! Sminkelt már fotózásra, esküvőre, forgatásra, mind tökéletes és tartós volt, sajnáltam lemosni őket! Mindenkinek nagyon-nagyon jó szívvel ajánlom, mert korrekt, kedves, okos, megbízható, tényleg Ő a legjobb döntés!

Szabó Gabriella

CEO, Modernity Marketing

A gyorsabb foglalásért, vagy ha kérdésed van, hívj most telefonon!

+36 20 955 3426